Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoForårskalenderen er klar
20. december 2018
Så er den nye arrangementskalender for foråret klar. Kalenderen sendes ud i regionen i midten af januar og kan også ses her på hjemmesiden.
Torsdag den 24. januar - At arbejde med sin paranoia
19. december 2018
Et poetisk foredrag om en opvækst, der gik så grueligt galt. Om en psykiatri, der i forsøget på at hjælpe, gjorde fortræd. Om at føle sig som et eksperiment, og at føle at ingen kan lide én. Om at genskabe tillid, og om håb og tro.
Tirsdag den 29. januar - Ældre og depression
18. december 2018
Depression er ikke en naturlig del af alderdommen, men sygdommen er sandsynligvis underdiagnosticeret og underbehandlet hos ældre. Blandt ældre i befolkningen har 1-4 % en alvorlig depression.
Tirsdag den 5. februar - Personlighedsforstyrrelser
17. december 2018
10 % af befolkningen har en personlighedsforstyrrelse, det vil sige en forstyrrelse af personlighed og adfærd, der viser sig ved den måde, man føler, tænker og forholder sig til andre på.
Onsdag den 6. februar - Ængstelig (evasiv) personlighedsforstyrrelse
16. december 2018
Den evasive personlighedsforstyrrelse kommer til udtryk ved, at man er ængstelig, usikker, føler mindreværd i sociale situationer og er meget følsom over for kritik. Det kan ofte betyde, at man holder sig tilbage i forhold til at udfolde sig og være aktiv i sociale sammenhænge.
Torsdag den 7. februar - Angst
15. december 2018
Angst er et af de mest almindelige symptomer, som mennesker søger læge for. Angst kan f.eks. vise sig som overbekymring, angst for at være alene eller sammen med andre, angst for sygdom, for at andre tænker kritiske tanker om én eller som tilbagevendende angstanfald.
PsykInfo er tilbage på Lille Grundet Hulvej 7 igen
10. december 2018
PsykInfo er nu på plads i bygningen på LIlle Grundet Hulvej 7 igen. Vi glæder os til at tage imod jer i vores nyrenoverede lokaler.
EN AF OS-ambassadører vinder Frivillighedsprisen 2018
26. april 2018
Stort og velfortjent tillykke til vores 85 frivillige EN AF OS-ambassadører, som løb med hovedprisen til uddelingen af Frivillighedsprisen den 25. april 2018.
Ny undersøgelse: Flere unge mistrives
8. marts 2018
Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder. Det viser Region Syddanmarks nyeste sundhedsprofil af de syddanske borgere, som giver et unikt øjebliksbillede af syddanskernes sundhedstilstand.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk