Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoPsykiatridage i Vejle
5. september 2019
Psykiatrifonden inviterer nu til efterårets psykiatridage i Vejle den 5. og 6. november. Denne gang handler dagene om dobbeltdiagnoser.
Efterårskalenderen er klar
6. august 2019
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud i midten af august, og kan også ses her på hjemmesiden.
Tirsdag den 24. september - At være pårørende i psykiatrien: Muligheder og udfordringer
25. juli 2019
Som pårørende til et menneske med psykisk sygdom er man en vigtig person, både for patienten og for personalet, som behandler den syge. Men af flere forskellige grunde kan samarbejdet mellem psykiatrien og de pårørende i det daglige støde på knaster og udfordringer.
Onsdag den 25. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage
24. juli 2019
Forskning viser, at når vi opholder os i naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Naturen giver os en pause fra alle de indtryk, muligheder og valg, som findes i vores almindelige dagligdag.
Torsdag den 26. september - Borderline - en personlighedsforstyrrelse
23. juli 2019
Når personlighedsstrukturen er skrøbelig, kan personligheden blive forstyrret, dvs. fungere på en måde, så personens adfærd styres af impulser og følelser frem for fornuft. Når dette står på over lang tid, er der tale om en personlighedsforstyrrelse.
Lørdag den 28. september - De frivillige foreningers dag
22. juli 2019
PsykInfo Svendborg bakker op om det kæmpe arbejde de frivillige foreninger udfører.
Mandag den 30. september - Pårørendecafé: Pas på dig selv - det kan være hårdt at være pårørende
21. juli 2019
Lån en levende bog
18. juni 2019
"Lån en levende bog" består en gruppe af EN AF OS-ambassadører, som hver repræsenterer en bog. Dette betyder, at man kan låne en levende bog, mennesket fra bogen, og stille alle de spørgsmål, der gerne dukker op, når man sidder og læser en spændende bog.
Første uddannelsesforløb for tidligere patienter vel overstået
5. juni 2019
Det første hold på et helt nyt uddannelsesforløb for tidligere patienter i Psykiatrien i Region Syddanmark har færdiggjort peer-uddannelsen.
Åben rådgivning i lokalpsykiatrien
1. april 2019
En gang om måneden er der åben rådgivning 13 forskellige steder i regionen, hvor man kan møde op og få en personlig samtale med en rådgiver. Rådgivningen er anonym og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.
Ny undersøgelse: Flere unge mistrives
7. marts 2018
Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder. Det viser Region Syddanmarks nyeste sundhedsprofil af de syddanske borgere, som giver et unikt øjebliksbillede af syddanskernes sundhedstilstand.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk