Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoPsykInfo kan kun træffes via telefon og mail de næste 4 uger
9. november 2018
Pga. renovering er PsykInfo midlertidigt flyttet ud af bygning N på Lille Grundet Hulvej 7. I uge 46 - 49 er det derfor ikke muligt at møde op hos os uden at man har en aftale i forvejen. Vi kan som altid træfftes på telefon 99 44 45 46 eller mail psykInfo@rsyd.dk
Mandag den 12. november - FILM & PSYKE: Min lille søster
15. september 2018
Stella er 12 år gammel og lige på grænsen til at træde ind i de spændende, men skræmmende, teenageår. Hendes storesøster, Katja, er nærmest perfekt i Stellas øjne. Hun er forældrenes øjesten, et stort talent inden for kunstskøjteløb, og Stella vil gøre næsten hvad som helst for at være ligesom sin søster.
Tirsdag den 13. november - Silas Holst: Min far er dement
14. september 2018
Ca. 80.000 danskere er ramt af demenssygdomme, som påvirker evnen til at fungere i hverdagen. Det kan blive svært at huske, udføre kendte opgaver, finde vej og være sammen med mange mennesker.
Torsdag den 15. november - Psyke og seksualitet
13. september 2018
Psykiske sygdomme påvirker vores selvopfattelse, personlighed og kontakt til omverdenen. De fleste psykiske sygdomme påvirker også vores evne og overskud til nærhed og intimitet, og ofte svinder selvværdet.
Mandag den 19. november - Selvskadende adfærd hos unge
12. september 2018
Selvskade er et stigende problem blandt børn og unge, og 11 % af den samlede danske befolkning har skadet sig selv med vilje mindst én gang på et tidspunkt i deres liv.
Onsdag den 21. november - Tourettes syndrom
11. september 2018
Tourettes syndrom er en lidelse, der gennem de senere år har fået mere fokus, bl.a. i medierne. Tourettes syndrom har været præget af en vis mystik gennem tiden grundet dens, til tider, meget opsigtsvækkende fremtrædelsesform.
Onsdag den 21. november - At være pårørende til et menneske, der truer med eller har forsøgt selvmord
9. september 2018
Det er følelsesmæssigt hårdt at være tæt på et familiemedlem eller en ven, som har forsøgt selvmord og er selvmordstruet. Handlingen skaber usikkerhed og kaotiske følelser hos de pårørende.
Menneskebiblioteket med EN AF OS-ambassadører
24. august 2018
Den 26. august til arrangementet "En sindssyg god søndag i Middelfart vil der være et menneskebibliotek med EN AF OS-ambassadører.
Efterårskalenderen er klar
4. juli 2018
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 10. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
PsykInfo flytter til Vejle
19. juni 2018
PsykInfo flytter sammen med Psykiatriens administration til nye lokaler i Vejle. Her har vi første åbningsdag fredag den 22. juni.
EN AF OS-ambassadører vinder Frivillighedsprisen 2018
26. april 2018
Stort og velfortjent tillykke til vores 85 frivillige EN AF OS-ambassadører, som løb med hovedprisen til uddelingen af Frivillighedsprisen den 25. april 2018.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk