Dette er tekstversionen af Onsdag den 12. juni - NATUR & PSYKE: Forårstur til Kalvø i Genner Bugt
Klik her for at komme til den grafiske version af Onsdag den 12. juni - NATUR & PSYKE: Forårstur til Kalvø i Genner Bugt

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Onsdag den 12. juni - NATUR & PSYKE: Forårstur til Kalvø i Genner Bugt


Forskning viser, at når vi opholder os i naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Naturen giver os en pause fra alle de indtryk, muligheder og valg, som findes i vores almindelige dagligdag.

Naturvejleder og socialpædagog Benny Jensen tager os med til øen Kalvø, som er en lille perle i Genner Bugt. I dag er den forbundet til fastlandet via en dæmning. Vi tager på en kulturhistorisk rejse og lader Kalvø fortælle tusind år gamle og nutidige historier. Vi vil se skovklædte bakker, små bugte med det klareste blå vand, enge og rørskove. De gamle huse vidner om et stort skibsværft, der blev bygget i 1847. Øen er også rig på sten, og man kan finde ledeblokke som granitter, porfyrer, sandsten mm. Blandt alle strandstenene er det også muligt at finde jægerstenalderens redskaber, som får os til at fundere over, hvordan de levede dengang. Der vil være mulighed for en lille kanosejlads og på bålet kan jeres medbragte bålmad samt friskfangede rejer og muslinger tilberedes.

Sted  P-pladsen på Kalvø

Tid  10.00 - 14.00 - Hent plakat

Tilmelding  PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør  PsykInfo Region Syddanmark
 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk