Dette er tekstversionen af Tirsdag den 2. april - Alkoholmisbrug: Symptomer, konsekvenser og hvad man kan gøre ved det
Klik her for at komme til den grafiske version af Tirsdag den 2. april - Alkoholmisbrug: Symptomer, konsekvenser og hvad man kan gøre ved det

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Tirsdag den 2. april - Alkoholmisbrug: Symptomer, konsekvenser og hvad man kan gøre ved det


Alkohol er et hyppigt anvendt rusmiddel i Danmark, og en del anvender det ganske uproblematisk. For nogle udvikler forbruget af alkohol sig imidlertid til et misbrug. Nogle får et skadeligt og uhensigtsmæssigt brug - andre bliver afhængige. Flere hundredetusinde danskere
har et uhensigtsmæssigt forbrug af alkohol.

Alkoholmisbrug kan have store konsekvenser for den misbrugende i form af fysiske og psykiske symptomer og sygdom. Der kan også være sociale konsekvenser forbundet med alkoholmisbrug.

Udover den alkoholmisbrugende selv, kan der være pårørende, der oplever problemer som følge af alkoholmisbruget, og der er ligeledes samfundsmæssige omkostninger forbundet med alkoholmisbrug.

Kom og hør om symptomerne på og konsekvenserne af et for stort alkoholbrug samt hvad man kan gøre ved det. Aftenens oplægsholder er læge Dorthe Grüner Nielsen, ph.d.-studerende ved Enheden for Klinisk Alkoholforskning.

Sted Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH), J.B. Winsløws Vej 18, 5000 Odense

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Odense
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk