Dette er tekstversionen af Onsdag den 13. marts - At være pårørende til et menneske, der truer med eller har forsøgt selvmord
Klik her for at komme til den grafiske version af Onsdag den 13. marts - At være pårørende til et menneske, der truer med eller har forsøgt selvmord

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Onsdag den 13. marts - At være pårørende til et menneske, der truer med eller har forsøgt selvmord


Det er følelsesmæssigt hårdt at være tæt på et familiemedlem eller en ven, som har forsøgt selvmord og er selvmordstruet. Handlingen skaber usikkerhed og kaotiske følelser hos de pårørende.

Elene Fleischer, faglig leder og stifter af NEFOS, Netværket for selvmordsramte, vil i sit oplæg trække på mange års erfaring med at rådgive og støtte pårørende til personer, der truer med, taler om eller har udført et eller flere selvmordsforsøg. Hvorledes mestrer man som pårørende sin egen angst for, at det sker igen, og hvordan kan man hjælpe og give omsorg uden, at dette virker som overgreb og kontrol?

EN AF OS-ambassadør Linda Louise Jensen er pårørende til et nært familiemedlem, der flere gange har forsøgt selvmord. Hun vil komme med sin personlige beretning om, hvordan hun som pårørende har taklet disse vanskelige perioder.

Sted Sygehus Sønderjylland, Sydvang 3, Bygning F, 6400 Sønderborg

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør SIND Sønderborg, Bedre Psykiatri Sønderborg og PsykInfo Sønderborg
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk