Dette er tekstversionen af Tirsdag den 5. marts - Nyt sundhedsambulant behandlingstilbud til børn og unge samt deres familier
Klik her for at komme til den grafiske version af Tirsdag den 5. marts - Nyt sundhedsambulant behandlingstilbud til børn og unge samt deres familier

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Tirsdag den 5. marts - Nyt sundhedsambulant behandlingstilbud til børn og unge samt deres familier


Børn og unge med psykiske problemer kan også være udfordrede af søvnvanskeligheder og usund livsstil. Udfordringer som kan vedligeholde eller ligefrem forstærke de psykiatriske symptomer. Mange ønsker forandring, men symptomerne kan i sig selv være en hindring for at overkomme vanskeligheder og påbegynde den forandring man ønsker. 

Sundhedsambulatoriet i Børne- og Ungdomspsykiatri Odense har udviklet tilbuddene ”Den vigtige søvn”, der retter sig mod søvnvanskeligheder, og ”SMART” som skal støtte muligheden for at begynde på nye sundere vaner.

Funktionsleder Rikke Hansen fortæller om baggrunden og specialsygeplejerske og forløbskoordinator Eva Foght-Nielsen og ambulantsygeplejerske Britt Fonnesgaard Christophersen beskriver tilbuddene, og hvordan der på praksisniveau arbejdes med dette. Der lægges op til dialog med deltagerne om deres oplevede behov for støtte, råd og vejledning.

Sted Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH), J.B. Winsløws Vej 18, 5000 Odense

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Odense
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk