Dette er tekstversionen af Onsdag den 25. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage
Klik her for at komme til den grafiske version af Onsdag den 25. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Onsdag den 25. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage


Forskning viser, at når vi opholder os i naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Naturen giver os en pause fra alle de indtryk, muligheder og valg, som findes i vores almindelige dagligdag.

Naturvejleder Benny Jensen og svampekyndige Inger og Erik Kaxe tager igen deltagerne med på svampetur i skovene omkring Frøslevlejren – denne gang på en ny rute. Vi skal på jagt efter de spiselige svampe som foranderlig skelhat, rabarber-parasolhat, brunstokket rørsvamp, og er vi heldige, så finder vi den store rørhat Karl Johan. De giftige svampe, som der findes flest af, står smukt i skovbunden, og dem vil der blive rig mulighed for at navnebestemme og beundre.

Medbring kurv og en lille kniv. Som afslutning vil der blive mulighed for at nyde jeres medbragte drikkevarer, og de svampekyndige guider vil sortere alle svampene, inden de kan tages med hjem. Der vil også blive mulighed for at få nogle gode opskrifter til tilberedningen.

Sted  P-pladsen ved Frøslevlejren, Lejrvejen, 6330 Padborg

Tid  13.00 - ca. 15.30 / Hent plakat

Tilmelding  PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding  

Arrangør  PsykInfo Region Syddanmark
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk