Dette er tekstversionen af Mandag den 5. og tirsdag 6. oktober - Filmfestival: Dont fear the weird
Klik her for at komme til den grafiske version af Mandag den 5. og tirsdag 6. oktober - Filmfestival: Dont fear the weird

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Mandag den 5. og tirsdag 6. oktober - Filmfestival: Dont fear the weird


I efteråret 2020 løber filmfestivalen ”Don’t fear the weird” af stablen for 5. år i træk. Filmfestivalen afholdes flere steder i landet og sætter spotlight på alt det, vi normalt finder svært at tale om, når det drejer sig sårbarhed, menneskelige udfordringer og psykisk sygdom.

PsykInfo's filmfestival vil primært bestå af kortfilm lavet af elever på forskellige ungdomsuddannelsers medielinjer. Filmene er lavet af unge og sætter fokus på, hvad der giver psykisk sundhed for dem eller hvad der hjælper dem hvis de slås med psykisk sårbarhed eller psykisk sygdom. Filmenes omdrejningspunkt vil være historier, budskaber eller situationer, der kan give viden, inspiration eller skabe håb for andre unge.

Derudover vil der også være korte film lavet af EN AF OS-ambassadører, der til dagligt indgår i PsykInfo's filmgruppe ”Filmmakers”, der blandt andet arbejder med at lave film til Brugernes Bio.
 
Vi får også besøg af filminstruktør Christian Sønderby Jepsen, Bodilvinder 2012 for bedste dokumentarfilm og nomineret til en Robert for årets bedste kortfilm samt instruktør og fotograf Jonas Risvig, vinder af Zulu Awards i 2016 for Årets Originale Tv-program.
 
PROGRAM: 
 
Mandag den 5. oktober:

Tirsdag den 6. oktober

Filmfestivalen er et gratis event, men tilmelding er påkrævet via nedenstående telefonnummer eller link:

Sted Bygningen, Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle

Tid Mandag den 5. oktober kl. 14.00 -18.00 og tirsdag den 6. oktober 14.00-18.00

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark

 
 
Se to af filmene fra sidste års Don't fear the weird: 
Circles og Øjne

 Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk