Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderForårskalenderen er klar
22. december 2016
Så er den nye kalender for foråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 6. januar, men den kan også ses her på hjemmesiden.
Konference: Psykisk syge kolleger er velkomne - i naboafdelingen
21. december 2016
PsykInfo inviterer i samarbejde med VirksomhedsnetværkCabi og Lederne til konferencen "Psykisk syge kolleger er velkomne - i naboafdelingen", der afholdes den 19. januar i Middelfart.
Tirsdag den 24. januar - Pårørendecafé: Fra stress til hjerneskadet
20. december 2016
I pårørende caféen vil der blive mulighed for at træffe ligesindede og få mere at vide om de dilemmaer, man kommer til at være i som nærmeste pårørende.
Onsdag den 25. januar - Psykisk sygdom rammer ikke kun den enkelte - også pårørende rammes
19. december 2016
Som en del af Region Syddanmarks Patient- og Pårørendepolitik tilbyder Psykiatrisk Afdeling Aabenraa løbende pårørendeundervisning. Det afholdes som en åben gruppe, hvor generelle temaer inddrages efterhånden, som de melder sig hos deltagerne.
Mandag den 30. januar - Stå fast: Et opgør med tidens udviklingstvang v. Svend Brinkmann
18. december 2016
Konstant udvikling af kompetencer, selvet og personligheden er blevet et krav i vores accelererende kultur. Evig forandring ser efterhånden ud til at være det eneste permanente i vores liv inden for uddannelse, familie og arbejdsliv, hvor f.eks. medarbejderudviklingssamtaler og coaching hører til dagens orden.
Tirsdag den 31. januar - Post-traumatisk stress syndrom, PTSD - en angsttilstand
17. december 2016
Post-traumatisk stress syndrom (PTSD) er en angsttilstand, som opstår på baggrund af én eller flere traumatiske hændelser og som har store konsekvenser for dem, der rammes. PTSD griber omfattende ind i den enkeltes evne til at udføre de mest basale opgaver i hverdagen.
Tirsdag den 31. januar - Pigen, moderen og dæmonerne
16. december 2016
Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn. Men endnu mere skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem. Det er netop, hvad den svenske film ”Pigen, moderen og dæmonerne” skildrer på skræmmende og rørende vis.
Vellykket konference om unge og trivsel
2. december 2016
Tirsdag den 29. november i Vejle var ca. 90 deltagere samlet til en konference med fokus på unge og trivsel. Unge fra ungdomsuddannelserne samt undervisere, vejledere, skoleledere og politikere deltog på dagen.
Nyt landsdækkende site om mental sundhed for unge i alderen 13-20 år
9. august 2016
På Mindhelper.dk kan unge få viden og råd til at håndtere alt fra kærestesorger og mobning til depression og spiseforstyrrelser. Teamet bag Mindhelper knokler med at få sitet ud til de unge, men vil rigtigt gerne have din hjælp.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk