Gå til indhold
SITEMAP |
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af en sø ved solopgang.Til forsiden

 Torsdag den 25. november - Mænds depression og pårørende
12. oktober 2021
Depression opfattes ikke altid som en sygdom. Hverken af dig selv, mennesker omkring dig eller af lægen. Symptomerne er ikke altid åbenlyse. Mennesker med depression gemmer ofte deres sygdom i stedet for at søge hjælp, og mænd er gode til at maskere depression.
Psykiatridage i Vejle
27. september 2021
Psykiatrifonden inviterer nu til efterårets psykiatridage i Vejle den 24. og 25. november. Denne gang handler dagene om skizofreni, skizotypi og recovery.
Efterårskalenderen er klar
8. juli 2021
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud i regionen i starten af august og kan også ses her på hjemmesiden. Tilmelding til arrangementerne åbner den 2. august.
Pårørende til psykisk syge skal have mere hjælp
29. april 2021
Regionsrådet har netop godkendt, at der etableres et Center for Pårørendeinddragelse i Region Syddanmark under PsykInfo's ledelse.
Podcast: Lad os tale om psykisk sygdom
28. april 2021
PsykInfo Region Syddanmark og PsykInfo Region Sjælland står bag ny podcast om livet med psykisk sygdom. Der ligger allerede 10 afsnit klar til dig.

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring