Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderPsykInfo er lukket tirsdag den 22. august
18. august 2017
PsykInfo er lukket tirsdag den 22. august pga. temadag. Telefonen er åben igen onsdag kl. 9.30 til 14.30.
Åben rådgivning i lokalpsykiatrien - nu også i Kolding
16. august 2017
En gang om måneden er der åben rådgivning 11 forskellige steder i regionen, hvor man kan møde op og få en personlig samtale med en rådgiver. Som noget nyt er vi nu også i Kolding.
Efterårskalenderen er klar
2. august 2017
Så er den nye kalender for efteråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 11. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
Lav en film til Brugernes Bio
2. august 2017
Du behøver ikke at have en filminstruktør gemt i maven, men hvis du synes, at det kunne være spændende at lave film til gavn og inspiration for andre brugere, så se mere om Brugernes Bio her på vores hjemmeside.
Søndag den 27. august - En sindssyg god søndag
1. august 2017
For andet år i træk inviteres der til ”en sindssyg god søndag” i Teglgårdsparken – det tidligere sindssygehospital - i Middelfart. Dagen afholdes i forbindelse med Trekantområdets Kulturuge.
Tirsdag den 29. august - NATUR & PSYKE: Strandtur ved Faaborg
31. juli 2017
Menneskets psykiske og biologiske mekanismer påvirkes af ophold i naturen. Naturen her er så smuk og vil give beroligende billeder til nethinden.
Torsdag den 31. august - Besøg i den Kongelige Køkkenhave på Gråsten Slot
30. juli 2017
Når man bliver ramt af en psykisk sygdom og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, er det vigtigt, at man har noget at stå op til. I Væksthuset Sønderborg bliver borgeren set som en vigtig ressource i den daglige beskæftigelse.
Torsdag den 31. august - Voksne med overspisning
30. juli 2017
Vi lever i et samfund, hvor ordet overspisning bliver brugt i stor stil. Men hvornår er der egentlig tale om reelle overspisninger? Hvor kan man få hjælp, og hvad vil det sige at miste kontrollen over sult og mæthed?

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk