HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesidePsykInfo holder sommerferielukket i juli
28. juni 2016
PsykInfo holder lukket hele juli måned, dvs. fra fredag den 1. juli til og med søndag den 31. juli. Vi ønsker alle en god sommer!
Unges bud på bedre trivsel
24. juni 2016
I rapporten "Unges bud på bedre trivsel" fortæller elever fra 20 af Region Syddanmarks produktionsskoler, erhvervsskoler og gymnasiale uddannelser om de problematikker, som sætter de unges mentale trivsel under pres i hverdagen.
Indsats for at styrke unges trivsel fortsætter
3. maj 2016
Cirka hver fjerde unge, der dropper ud af en ungdomsuddannelse, angiver mistrivsel som årsag. Et 3-årigt regionalt projekt har haft til formål at styrke trivslen på ungdomsuddannelserne. Projektperioden udløber snart, men flere af projektets indsatser fortsætter med PsykInfo som drivkraft.
Ny folder til unge
21. april 2016
PsykInfo har lavet en ny folder omkring, hvor man som ung kan finde hjælp og støtte, hvis man har psykiske problemer. Derudover er der også lavet to forskellige plakater.
Internetpsykiatrien
21. april 2016
Vidste du, at det er muligt at få gratis behandling over internettet? Internetpsykiatrien er et gratis behandlingstilbud, hvor du kan få behandling over internettet, hvis du lider af angst eller let til moderat depression.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk