Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderNy undersøgelse: Flere unge mistrives
8. marts 2018
Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder. Det viser Region Syddanmarks nyeste sundhedsprofil af de syddanske borgere, som giver et unikt øjebliksbillede af syddanskernes sundhedstilstand.
Psykiatridage i Vejle
26. februar 2018
Psykiatrifonden inviterer til forårets Psykiatridage om autisme og ADHD hos voksne den 17. og 18. maj i DGI Huset i Vejle.
Mandag den 19. marts - Informationsmøde mellem Psykiatrien og ungdomsuddannelserne
15. februar 2018
Formålet med informationsmøderne er bl.a. at give deltagerne større kendskab til de konkrete tilbud, der findes i psykiatrien og ikke mindst være med til at understøtte dialogen mellem psykiatrien og ungdomsuddannelserne.
Tirsdag den 20. marts - En personlig beretning om at være pårørende i retspsykiatrien
14. februar 2018
Aftenen vil give et indblik i, hvordan det er at være pårørende til en patient i retspsykiatrien. Få også viden om hvad der karakteriserer retspsykiatrien, og under hvilke vilkår patienterne er indlagt.
Torsdag den 22. marts - Medicinsk behandling - skal -skal ikke
13. februar 2018
Diskussionen omkring medicinering rummer både mange saglige argumenter og mange følelser. Der er adskillige dilemmaer og udfordringer, når vi taler om medicin til mennesker, der lider af psykisk sygdom.
Tirsdag den 3. april - Depression - den største gave jeg har fået
12. februar 2018
Tidligere tv- og radiovært Anja Steensig fortæller levende og ærligt om de tre store depressioner hun har haft, og hvordan de har gjort hende stærkere.
Onsdag den 4. april - Sex & Psyke
11. februar 2018
Når man får en psykisk sygdom, så kan hele livssituationen påvirkes - også forholdet til krop, berøring og seksualitet. Det kan give udfordringer i parforholdet og også i singletilværelsen, hvor man bl.a. kan have et ønske om at finde en kæreste eller om at få mere berøring og intimitet.
Torsdag den 5. april - Forældrerollen når man har et barn med angst
9. februar 2018
At være forældre til et barn med angst kan være smertefuldt og forvirrende – man kan se ens barn gå glip af sjove og spændende oplevelser, og man kan blive usikker på, hvornår man skal presse, og hvornår man er nødt til at lade være.
Forårskalenderen er klar
20. december 2017
Så er den nye kalender for foråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen er sendt ud i regionen og kan også ses her på hjemmesiden.
1 af 5 - Ny kampagne fra EN AF OS
13. oktober 2017
Psykisk sygdom er en folkesundhedsudfordring i Danmark. Faktisk rammes en ud af fem danskere af psykisk sygdom i løbet af et år. Psykisk sygdom vedkommer derfor os alle.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk