Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo


Om PsykInfo

PsykInfo i Region Syddanmark

Esbjerg-RibeVardeBrørupTønderVejleKoldingHaderslevAabenraaSønderborgFredericiaMiddelfartMiddelfartAssensOdenseSvendborg


Er du psykisk syg, har en i din familie eller i din omgangskreds psykiske problemer, er du medarbejder i psykiatrien, eller er du bare interesseret i området? Så kan du benytte Psykiatrisk Informationscenters tilbud.

 

I PsykInfo ønsker vi at formidle viden om psykiske sygdomme til alle der er i berøring med psykiatrien.

Hvor finder jeg PsykInfo?
PsykInfo har et hovedkontor i Middelfart, som rummer rådgivningen, tilbud til børnefamilier, naturvejledningen samt en administration.

På alle Psykiatriske Afdelinger i Region Syddanmark findes en lokal PsykInfo med information om psykisk sygdom. De lokale PsykInfo'er er i de fleste tilfælde ubemandede, men har en lokal koordinator tilknytttet samt afholder en række arrangementer i lokalområdet. En gang om måneden er der en konsulent fra PsykInfo i de lokale PsykInfo'er, der tilbyder gratis personlig rådgivning.

Find din lokale PsykInfo >>


Har du brug for nogen af tale med?
På tlf.: 99 44 45 46 kan du ringe for åben, anonym rådgivning omkring psykiske problemer. Telefonrådgivningen er åben man., tirs., ons. fre. 9.30-14.30 - tors. 13.30-17.30.

Læs mere om telefonrådgivning hos PsykInfo >>

Hvem kan bruge PsykInfo?
Alle borgere i Region Syddanmark kan henvende sig til PsykInfo.


 

 

 


Siden er sidst opdateret 19-6-2017
Kommunikation

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk