Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilAUGUST 2017pilTorsdag den 31. august - Besøg i den Kongelige Køkkenhave på Gråsten Slot

Torsdag den 31. august - Besøg i den Kongelige Køkkenhave på Gråsten Slot

Når man bliver ramt af en psykisk sygdom og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, er det vigtigt, at man har noget at stå op til. I Væksthuset Sønderborg bliver borgeren set som en vigtig ressource i den daglige beskæftigelse.

Væksthuset har deres egen produktion, hvor de i løbet af året producerer varer til deres butik i Augustenborg og markeder, som bliver afholdt i Gråsten Slots Køkkenhave. Derudover servicerer de Sønderborg Slot med pedel- og oprydningsopgaver, ligesom de hjælper til i Gråstens Slots Køkkenhave. Hos Væksthuset bliver borgerens ressourcer brugt samtidigt med, at borgeren udvikler kompetencer til et meningsfyldt arbejde. Forløbene tilrettelægges, så de passer til borgerens læringstempo og ønsker.

Rundvisningen i den Kongelige Køkkenhave vil foregå under kyndig guidning fra medarbejdere og borgere i Væksthuset. Undervejs vil der være små smagsprøver og mulighed for at stille spørgsmål.

Sted Indgang til den Kgl. Køkkenhave, Feldstedvej 8, 6300 Gråsten. Parkering på Slotsbakken ca. 5 min gang derfra. (Ingen parkering tættere på)

Tid 19.00 - 20.30 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør SIND Sønderborg, Socialpsykiatri Sønderborg Kommune og PsykInfo Sønderborg


Siden er sidst opdateret 1-9-2017

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk