Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 12. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Nørreskoven ved Spangsbjerg Hospital

Tirsdag den 12. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Nørreskoven ved Spangsbjerg Hospital

For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Humøret, stemningen og følelserne bliver påvirket og det giver øget livskvalitet.

Naturvejleder og socialpædagog Benny Jensen og svampekyndige Inger og Erik Kaxe tager deltagerne med på svampetur i Nørreskoven omkring det gamle Spangsbjerg Hospital. Vi skal på jagt efter de spiselige svampe som foranderlig skelhat, rabarber-parasolhat, brunstokket rørsvamp og er vi heldige, så finder vi den store rørhat Karl Johan. De giftige svampe, som der findes flest af, står smukt i skovbunden, og dem vil der blive rig mulighed for at navnebestemme og beundre.

Medbring kurv og en lille kniv. Som afslutning vil der blive mulighed for at nyde jeres medbragte drikkevarer, og de svampekyndige guider vil sortere alle svampene, inden de kan tages med hjem. Der vil også blive mulighed for at få nogle gode opskrifter til tilberedningen.

Sted Spangsbjerg Hospital, Gl. Vardevej 101, 6715 Esbjerg. Parkering ved dyrehaven

Tid 13.00 - 15.30 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør Bedre Psykiatri Esbjerg/Fanø/Vejen og PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 15-9-2017

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk