Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 10. oktober - SINDETS DAG: Silas Holst - bag om dansen

Tirsdag den 10. oktober - SINDETS DAG: Silas Holst - bag om dansen

De fleste kender Silas Holst som en succesfuld danser fra TV2’s ”Vild med dans”, som han vandt i 2011 og 2014. Silas Holst har også medvirket i et hav af shows, musicals, revyer og teaterforestillinger – bl.a. “Grease” og “Dirty Dancing”. Men barndommen var ikke en dans på roser, og den mobning han blev udsat for påvirker ham stadig som voksen.

Allerede i børnehaveklassen blev han hurtigt et offer for massiv mobning fra de andre børn. Han begyndte at trøstespise, fik tvangstanker og gemte sig på toilettet hver dag for at græde i skjul. De stærke oplevelser førte efterhånden til selvmordstanker og angst, og tiden hvor han blev mobbet sidder tungt i ham den dag i dag.

Det personlige foredrag tager udgangspunkt i barndommens oplevelser med mobning og følgerne deraf. Silas Holst fortæller om, hvad han gjorde for at komme igennem mobningen, og hvordan han kom videre og fik opbygget sit selvværd ved at tale højt om mobningen.

Sted Sundhedshuset, Vestre Engvej 51, indgang B, 7100 Vejle

Tid 19.00 - 21.00 - Dørene åbnes kl. 18 og publikum kan besøge foreningernes stande.

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller her Tilmelding

Pris 40 kr. / Hent plakat

Arrangør IFS Vejle Kommune, Bedre Psykiatri Vejle, SIND Vejle, LAP Vejle, OCD-Foreningen Vejle, Velfærdsforvaltningen Vejle, DepressionsForeningen og PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 11-10-2017

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk