Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilFEBRUAR 2018pilTorsdag den 22. februar - Livets betingelser

Torsdag den 22. februar - Livets betingelser

Håbet er drivkraften bag et hvert menneske og med den rette hjælp, kan mange komme sig. Sådan lyder budskabet til de pårørende, de ramte og de ansatte i psykiatrien.

Aftenens oplægsholder EN AF OS-ambassadør Kirsten Traberg Andersen er 31 år og har sygdommen paranoid skizofreni. Hun har skrevet bogen "Livets betingelser", der handler om, hvordan hun kom ud på den anden side af sygdommen. Kirsten kæmpede i skolen med grov mobning samt usikker identitetsfølelse. Hun har prøvet at være indlagt utallige gange på psykiatrisk afdeling og at blive tvangsfikseret. Bogen beskriver den kamp, som Kirsten og hendes pårørende er gået igennem og er skrevet under indlæggelserne på psykiatrisk afdeling. Men samtidig er det også en fortælling om, hvordan man kommer sig. Håbet er, at bogen kan være inspiration til, hvordan man sætter gang i en recovery-proces. Foredraget er et udsnit af bogen, og det er muligt at købe bogen efterfølgende.

Sted Foreningernes Hus, Vissingsgade 31, 1.sal, 7100 Vejle

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 ellerTilmelding 

Arrangør Bedre Psykiatri Vejle og PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 23-2-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk