Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilFEBRUAR 2018pilOnsdag den 21. februar - FILM & PSYKE: Pigen, moderen og dæmonerne

Onsdag den 21. februar - FILM & PSYKE: Pigen, moderen og dæmonerne

Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn. Men endnu mere skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem. Det er netop, hvad den svenske film ”Pigen, moderen og dæmonerne” skildrer på skræmmende og rørende vis.

Den 8 årige pige, Ti, bor alene med sin mor Siri, der lider af skizofreni og som ser dæmoner overalt. I skolen siger pigen, at alt går fint, men for at overleve må hun bruge både sin fantasi og sine minder om mosteren, Tamara. Pigen indser, at hun bliver nødt til at kæmpe mod dæmonerne.

Filmen er baseret på instruktør Suzanne Ostens egen opvækst og beretter om et barns kærlighed og loyalitet til sin mor – uanset, hvordan hun er. Hun siger selv: ”Da jeg var lille, var der ingen, som forstod, hvad jeg måtte igennem. Mindst af alle mig selv ”.

Før filmen vil Ulla Lindgren, leder af PsykInfo Region Syddanmark, fortælle om PsykInfos tilbud til børn med psykisk syge forældre, og der vil være en personlig beretning fra en EN AF OS-ambassadør.

Sted Kosmorama, Torvet, 6100 Haderslev

Tid 18.00 - 20.30 / Hent plakat

Tilmelding www.kosmorama6100.dk

Pris 50 kr.

Arrangør PsykInfo Haderslev


Siden er sidst opdateret 22-2-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk