Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilAPRIL 2018pilTorsdag den 26. april - Dobbeltbelastede: Misbrug og psykisk sygdom

Torsdag den 26. april - Dobbeltbelastede: Misbrug og psykisk sygdom

Dansk forskning viser, at ca. 50 % af alle der har en psykisk sygdom også har et misbrug. Misbruget kan være et udtryk for, at den enkelte udvikler misbruget i forsøg på at lindre sine psykiske symptomer.

I behandlingsøjemed er der fokus på en koordineret indsats i forhold til borgere, som både har en psykiatrisk lidelse og en rusmiddelproblematik, så de ikke risikerer at falde udenfor behandlingssystemet.

Borgere med denne dobbeltbelastning har været kendt i mange år, og der er stadig store udfordringer i den regionale psykiatri, den kommunale socialpsykiatri samt misbrugscentre i forhold til at tilbyde og tilrettelægge tilbud, som kan støtte gruppen af borgere med både en psykiatrisk diagnose og en rusmiddelproblematik. Centerleder Per Ørsted og koordinator Gita Teglgaard fra Assens Misbrugscenter vil fortælle om samarbejdet.

Sted Psykiatrisk Afdeling Middelfart, Østre Hougvej 70, 5500 Middelfart

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller  Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Middelfart


Siden er sidst opdateret 10-4-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk