Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMAJ 2018pilTorsdag den 17. maj - Besøg i den Kongelige Køkkenhave på Gråsten Slot

Torsdag den 17. maj - Besøg i den Kongelige Køkkenhave på Gråsten Slot

Vi gentager succesen fra efteråret 2017 og laver nu et forårsbesøg i den kongelige køkkenhave på Gråsten Slot. Dette igen under kyndig guidning fra medarbejdere og borgere i Væksthuset. Denne gang kommer der også en gartner, som vil fortælle lidt om planterne.

Væksthuset har deres egen produktion, hvor de i løbet af året producerer varer til deres butik i Augustenborg og markeder, som bliver afholdt i Gråstens Køkkenhave. Derudover servicerer de Sønderborg Slot med pedel- og oprydningsopgaver, ligesom de hjælper til i Gråstens Slots Køkkenhave. Hos Væksthuset bliver borgerens ressourcer brugt samtidigt med, at borgeren udvikler kompetencer til et meningsfyldt arbejde. Forløbene tilrettelægges, så de passer til borgerens læringstempo og ønsker for fremtiden.

Rundvisningen vil foregå i den Kongelige Køkkenhave i Gråsten, hvor borgere og medarbejdere er med til at sikre smukke og frodige omgivelser. Der vil være små smagsprøver og mulighed for at stille spørgsmål.

Sted Indgang til den Kgl. Køkkenhave, Feldstedvej 8, 6300 Gråsten

Tid 19.00 - 20.30 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør SIND Sønderborg, Socialpsykiatri Sønderborg Kommune og PsykInfo Sønderborg


Siden er sidst opdateret 22-5-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk