Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMAJ 2018pilTorsdag den 3. maj - At rejse sig igen: Vejen ud af langvarig stress

Torsdag den 3. maj - At rejse sig igen: Vejen ud af langvarig stress

Alle mennesker bliver ind imellem stressede, hvilket i sig selv er ganske normalt. Desværre er der mennesker, der af forskellige grunde rammes af langvarig stress, hvilket kan være meget belastende for såvel den fysiske som mentale tilstand. I yderste konsekvens kan stress føre til alvorlig psykisk eller fysisk sygdom.

PsykInfo-konsulent Jesper Lai Knudsen, der har mange års erfaring med at undervise i stresshåndtering, vil komme med sine bud på, hvad der skal til for at komme ud af et langvarigt stressforløb. Hvordan kan man genfinde balancen i sit liv, således at der er balance mellem de ressourcer man har, og de opgaver man skal håndtere i sin hverdag?

Efterfølgende vil EN AF OS-ambassadør Marianne Brun Nielsen komme med en personlig beretning om egne erfaringer med langvarig stress, og hvilken betydning det fik for hendes liv.

Sted Grindsted Gymnasium, Lokale 24-26, Tinghusgade 20, 7200 Grindsted

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør Bedre Psykiatri Billund/Grindsted og PsykInfo Esbjerg/Brørup/Varde


Siden er sidst opdateret 4-5-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk