Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilJUNI 2018pilOnsdag den 6. juni - NATUR & PSYKE: Forårstur til Kalvø i Genner Bugt

Onsdag den 6. juni - NATUR & PSYKE: Forårstur til Kalvø i Genner Bugt

For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Turen giver smukke billeder til nethinden og vil give følelsen af velvære.

Naturvejleder og socialpædagog Benny Jensen tager os med til øen Kalvø, som er en lille perle i Genner Bugt. I dag er den forbundet til fastlandet via en dæmning. Vi tager på en kulturhistorisk rejse og lader Kalvø fortælle tusind år gamle og nutidige historier. Vi vil se skovklædte bakker, små bugte med det klareste blå vand, enge og rørskove. De gamle huse vidner om et stort skibsværft, der blev bygget i 1847. Øen er også rig på sten, og man kan finde ledeblokke som granitter, porfyrer, sandsten mm. Måske vil der også dukke fossiler op. Blandt alle strandstenene er det også muligt at finde jægerstenalderens redskaber, som får os til at fundere over, hvordan de levede dengang.

Der vil være mulighed for en lille kanosejlads og på bålet kan jeres medbragte bålmad samt friskfangede rejer og muslinger tilberedes.

Sted P-pladsen på Kalvø

Tid 10.00 - 14.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 22-5-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk