Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMARTS 2018pilMandag den 19. marts - Informationsmøde mellem Psykiatrien og ungdomsuddannelserne

Mandag den 19. marts - Informationsmøde mellem Psykiatrien og ungdomsuddannelserne

Formålet med informationsmøderne er bl.a. at give deltagerne større kendskab til de konkrete tilbud, der findes i psykiatrien og ikke mindst være med til at understøtte dialogen mellem psykiatrien og ungdomsuddannelserne.

Møderne henvender sig til undervisere, vejledere, mentorer fra ungdomsuddannelser og produktionsskoler samt medarbejdere fra UU-vejledninger, ungeteams på jobcentre og i kommuner.

 

Emne Socialrådgiver/psykoterapeut Birthe Møller vil fortælle om unge og personlighedsforstyrrelse - herunder borderline. Hun vil tage afsæt i mange års erfaring fra Psykiatrien i Region Syddanmark.

Der vil være fokus på de besværligheder, som den unge oplever samt hvad der kan være hjælpsomt i mødet med den unge. Desuden vil der være et kort oplæg ved EN AF OS-ungeambassadør Birgitte Dahl Skjødt, der selv har været udfordret af psykisk sygdom under sin uddannelse. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Sted Social- og Sundhedsskolen Vejle, Vestre Engvej 46A, 7100 Vejle

Tid 15.30 - 17.00

TIlmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark

 


Siden er sidst opdateret 20-3-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk