Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMAJ 2018pilTirsdag den 22. maj - Spiseforstyrrelsens labyrint

Tirsdag den 22. maj - Spiseforstyrrelsens labyrint

I anledning af udgivelsen af Maria Guala, Dorthe Nissen, Eva Wittenborn og Helene Nygaard Nielsens nye bog ’Spiseforstyrrelsens labyrint’ inviteres til gratis Gå-Hjem-Møde i Lokalpsykiatri Odense.

Når man lider af en spiseforstyrrelse, kan det føles, som om man er fanget i en labyrint. Man farer vild, vandrer i de samme spor igen og igen. Det er uvist, hvorfor nogle mennesker udvikler en spiseforstyrrelse. Fagfolk arbejder med en forståelse af, at spiseforstyrrelser opstår på baggrund af personlige, familiemæssige og sociale faktorer men også ud fra en erkendelse af, at mennesker med spiseforstyrrelser ikke er ens, og derfor heller ikke altid skal behandles ens.

Kom og bliv´ klogere på emnet og mød forfatterene og patienter, der deler deres erfaringer om at lide af en spiseforstyrrelse. Der serveres snacks og lidt at drikke undervejs, og derudover er der mulighed for at købe Spiseforstyrrelsen labyrint til særpris på dagen.

Sted  OBS: Arrangementet er flyttet til: Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH) J. B. Winsløwsvej 18, 5000 Odense  
Tid 19.00 - 20.30
Alle er velkomne, arrangementet er gratis - Hent plakat
Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller her Tilmelding
Arrangør Dansk Psykologisk Forlag og PsykInfo Odense


Siden er sidst opdateret 23-5-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk