Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilSEPTEMBER 2018pilLørdag den 8. september og søndag den 9. september - Stafet For Livet

Lørdag den 8. september og søndag den 9. september - Stafet For Livet

Stafet For Livet er et stort arrangement i form af en stafet, der sætter fokus på kræftsagen og hvordan det er at være kræftpatient eller pårørende 24 timer i døgnet.

For femte år i træk samarbejder Socialpsykiatrien og Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune med PsykInfo Haderslev om at stille med et stort hold, som støtter op om den gode sag. Holdet hedder ”EN AF OS” og har fokus på fysisk aktivitet ved, at man går med stafetten for den gode sag – jo flere skridt pr. deltager jo bedre. Der vil være socialt fællesskab omkring teltet i de 24 timer.

Alle interesserede brugere fra psykiatrien, pårørende, foreninger omkring psykisk sygdom og udsathed, bo- og væresteder samt medarbejdere er velkomne til at være med i stafetten og skabe opmærksomhed omkring livet med psykisk sygdom.

Sted Damparken, 6100 Haderslev

Tid Lørdag 8.9. kl. 12 - søndag 9.9. kl. 12 / Hent plakat

Tilmelding Susanne.Hundevadt@rsyd.dk

Arrangør Socialpsykiatrien og Sundhed og Forebyggelse Haderslev Kommune og PsykInfo Haderslev


Siden er sidst opdateret 10-9-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk