Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilOKTOBER 2018pilTorsdag den 25. oktober - Psykisk sårbar: Følelser, berøring og nærhed

Torsdag den 25. oktober - Psykisk sårbar: Følelser, berøring og nærhed

Vi sætter denne aften fokus på et emne, som ofte er et tabu blandt mange mennesker. Når man får en psykisk sygdom, så påvirkes hele livssituationen – også forholdet til kroppen, berøring og seksualitet.

Dette kan give udfordringer i parforholdet og også i singletilværelsen, hvor man bl.a. kan have et ønske om at få mere berøring og nærhed. Udfordringerne kan opstå på baggrund af den psykiske sårbarhed, men kan også være en bivirkning af medicin og behandlinger – eller et mix af disse. Seksualitet handler ikke kun om erotik, men i lige så høj grad om sensualitet, sanselighed, kontakt, varme og intimitet, hvilket oplægget vil komme ind på.

Seksualvejleder Jytte Fruelund vil holde oplæg om emnet og desuden beskrive den rådgivning og støtte, der kan gives til unge og voksne, som har disse udfordringer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Jytte Fruelund og sexolog Nicolai Hvidberg Jørgensen, som også vil stå til rådighed.

Sted Lokalpsykiatri Tønder, Carstensgade 6-10, 6270 Tønder

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør SIND Tønder og PsykInfo Tønder


Siden er sidst opdateret 26-10-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk