Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilOKTOBER 2018pilOnsdag den 3. oktober - MAGASINET Mungo Park

Onsdag den 3. oktober - MAGASINET Mungo Park

OBS: Arrangementet er desværre aflyst.

MAGASINET // Et nyskabende levende magasin, et cross-over mellem formidling, journalistik kombineret med et kreativt kunstnerisk touch og en flerdimensionel oplevelse.

Magasinet indeholder alle de elementer, et normalt magasin er bygget op af – små interviews, notestof, reportager, debatter, fotoserier, anmeldelser, foromtaler, portrætter og afsløringer. Forskellen er bare, at MAGASINET ikke flader historierne ud og putter dem ned på papir, men
i stedet folder dem ud og gør dem levende på scenen foran publikum.

En af aftenens skarpladte journalistiske værter er Cathrine Reinert, der vil guide dig sikkert og skarpt gennem aftenens spændende og mangfoldige program. Vi er klar til at servere et levende MAGASIN om tvivl, tabuer og traumer.

Mød et væld af stærke, skarpe, seje, sjove, skæve mennesker, der forandrer, forundrer, formidler og fornyer. Tag veninderne, din mor, din datter, din mand, naboen med og glæd dig til en spændende aften fyldt med overraskelser.

Sted Mungo Park Kolding, Fredericiagade 1, 6000 Kolding

Tid 19.30 - ca. 21.00

Tilmelding www.mungoparkkolding.dk

Pris 50 kr.

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 10-9-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk