Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilNOVEMBER 2018pilOnsdag den 28. november - Autisme: Er talenterne skjulte?

Onsdag den 28. november - Autisme: Er talenterne skjulte?

Ungdommen er en tid, hvor der sker stor udvikling og forandring. Det er en periode med mange betydningsfulde valg, der kan være svære at forholde sig til, når man har svært ved at forestille sig fremtiden.

Kom med til en aften, hvor vi sammen bliver klogere på, hvordan der kan arbejdes med unge og deres autisme. Der vil være særligt fokus på det at gå fra en beskyttet skoleverden til et liv, hvor den unge skal forholde sig til uddannelse, job og fremtid. Hvilke muligheder har den unge med autisme? Hvad er der af fremtidsmuligheder og hvordan motiverer og højner vi læringen hos den unge?  Hør om hvad du kan gøre, når du som forælder eller fagperson står over for den unge.

Aftenen bliver afholdt på AspIT og AspIN. To uddannelser, der er særligt tilrettelagt for unge med særlige behov og specifikt for unge med autismespektrumforstyrrelser. Her er de specialiseret i unge, der har potentiale for det ordinære uddannelsessystem eller job i en IT-virksomhed.

Sted AspIT og AspIN, Boulevarden 19G, 7100 Vejle

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 29-11-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk