Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilNOVEMBER 2018pilMandag den 12. november - FILM & PSYKE: Min lille søster

Mandag den 12. november - FILM & PSYKE: Min lille søster

Stella er 12 år gammel og lige på grænsen til at træde ind i de spændende, men skræmmende, teenageår. Hendes storesøster, Katja, er nærmest perfekt i Stellas øjne. Hun er forældrenes øjesten, et stort talent inden for kunstskøjteløb, og Stella vil gøre næsten hvad som helst for at være ligesom sin søster.

Men Stella opdager, at der er noget galt, og at Katja måske alligevel ikke er så perfekt. Katja lider af en spiseforstyrrelse, der er ved at overtage hendes liv totalt. En rørende svensk film som viser, hvordan Stella først overses pga. søsterens skøjteevner og siden pga. spiseforstyrrelsen. Filmen ser spiseforstyrrelsen udefra, men alligevel helt tæt på. Før filmen vil rådgivningskoordinator Annette Feddersen fra Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade komme med et kort oplæg om spiseforstyrrelser, selvskade og konsekvenser for den ramte samt pårørende, herunder foreningens tilbud.

Sted Kosmorama, Jomfrustien 28, 6100 Haderslev

Tid 18.00 - 20.30 / Hent plakat

Tilmelding www.kosmorama6100.dk

Pris 50 kr.

Arrangør PsykInfo Haderslev


Siden er sidst opdateret 15-11-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk