Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilNOVEMBER 2018pilMandag den 5. november - Hvilke sociale rettigheder har man som psykisk sårbar eller psykisk syg?

Mandag den 5. november - Hvilke sociale rettigheder har man som psykisk sårbar eller psykisk syg?

Som psykisk sårbar kan det være en udfordring at holde fast i et arbejde eller gennemføre en uddannelse. Man kan være i tvivl om, hvordan man får og bevarer fodfæstet på arbejdsmarkedet. Hvilke rettigheder har man, og hvilken støtte og hjælp kan man få?

Mikael Kunst, Afdelingsleder i Sundhed og Omsorg, vil fortælle om, hvilke støttemuligheder der er i lovgivningen og hvilke særlige tilbud, der er i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Dernæst vil Hanne Lund Jørgensen, projektleder i Det Mobile Sundhedscenter, fortælle om, hvad det kan give et psykisk sårbart menneske at få en frivillig følgeven. EN AF OS-ambassadør Kristina Linneberg Storm vil komme med sine bud på, hvordan ens sociale rettigheder bliver respekteret, når man har en psykisk sygdom og er i kontakt med det kommunale system. Kristina vil fortælle om sine gode erfaringer, men også beskrive besværligheder og komme med konstruktive bud på, hvordan ting kunne have været gjort anderledes.

Sted Faaborg-Midtfyn Kommunes Rådhus, Tinghøj Alle 2, 5750 Ringe

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Svendborg


Siden er sidst opdateret 6-11-2018

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk