Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 7. maj - Mange lever med selvmordstanker, men hvordan tackler man dem?

Tirsdag den 7. maj - Mange lever med selvmordstanker, men hvordan tackler man dem?

Der har de sidste år været 600-700 selvmord i Danmark om året og der skønnes at være omkring 10.000 selvmordsforsøg årligt i Danmark. Hertil kommer et ukendt antal af mennesker med alvorlige selvmordstanker.

Oplæg ved Gitte Falcher Madsen, overlæge ph.d., Børne- og Ungdomspsykiatri Odense – universitetsfunktion, og Mette Riis Søgaard, speciallæge, Psykiatrisk Afdeling Odense, som vil fortælle om selvmordstanker og selv-skade, beskyttende faktorer og muligheder for hjælp. Fra Bedre Psykiatri vil Jette Lisbjerg fortælle om det at være pårørende. Hvordan frygt, afmagt og frustration påvirker hverdagen som pårørende til en selvmordstruet.

EN AF OS-ambassadør Vibeke B. Andersen fortæller om sit liv med selvmordstanker, og hvordan hun håndterer dem, når de melder sig.

Sted Tingstedet, Søndersø Rådhus, Vesterled 8, 5471 Søndersø

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Middelfart


Siden er sidst opdateret 8-5-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk