Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 7. maj - Spiseforstyrrelsens labyrint

Tirsdag den 7. maj - Spiseforstyrrelsens labyrint

Når man lider af en spiseforstyrrelse, kan det føles, som om man er fanget i en labyrint. Man farer vild, vandrer i de samme spor igen og igen, og det kan virke helt umuligt at finde vej ud. Men en labyrint er også potentielt et sted, hvor man får mulighed for at skærpe sine sanser og tænkning i forhold til at fastholde, at der er en vej ud – om end det kan tage tid.

Foredragsholderne vil i dialogform kigge på, hvordan følelser nogle gange kan bruges som kompas i spiseforstyrrelseslabyrinten.

Louise Skousen vil tage udgangspunkt i sit bachelorprojekt og tale om skam: hvad er skam, hvilken betydning har den for selvet, identiteten og væren med andre, filosofisk belyst i relation til spiseforstyrrelser.

Overlæge Maria Guala vil tage udgangspunkt i sit daglige arbejde med patienter, der lider af spiseforstyrrelser, og i bogen ”Spiseforstyrrelses labyrint”, som hun er medforfatter på.

Sted Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH), J.B. Winsløws Vej 18, 5000 Odense

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Odense


Siden er sidst opdateret 8-5-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk