Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 30. april - Bipolar lidelse

Tirsdag den 30. april - Bipolar lidelse

Mani er en tilstand, hvor man er sygeligt opstemt, har øget hastighed af tanker og tale, overdreven stor selvtillid og er i høj aktivitet. Hvis man har haft flere manier, eller mindst en mani og en eller flere depressioner, kaldes tilstanden bipolar lidelse.

Mennesker med bipolar lidelse har en tendens til at svinge mellem maniske og depressive episoder (maniodepressiv lidelse). Hyppigheden af sådanne episoder varierer fra person til person og vil også afhænge af, om man er i behandling eller ej. Hypomani er en tilstand
med mildere symptomer, som ikke nødvendigvis påvirker arbejdsevnen eller øvrige sociale funktioner.

Sygeplejerskerne Tina Marie Christensen og Betina Lesch, Lokalpsykiatri Sønderborg, fortæller om bipolar lidelse herunder årsager, symptomer, udredning og behandling.

Efterfølgende vil EN AF OS-ambassadør Karin Thimm fortælle om bipolar lidelse; herunder mestringsstrategier, recovery og hvordan hun har fået arbejdsliv og fritidsliv til at fungere sammen.

Sted Multikulturhuset, Salen, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør SIND Sønderborg, Bedre Psykiatri Sønderborg og PsykInfo Sønderborg


Siden er sidst opdateret 2-5-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk