Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo


Velkommen til PsykInfopilNyhederpilPsykiatridage i Vejle

Psykiatridage i Vejle

Psykiatrifonden inviterer nu til forårets psykiatridage i Vejle den 2. og 3. maj. Denne gang handler dagene om depression.

”Depressionens forskellige ansigter”, ”Kognitive funktioner ved depression”, ”Mindfulnessbaseret kognitiv terapi og ”Mænd og psykiske problemer”.
Det er nogle af overskrifterne på de oplæg, du kan høre, hvis du tilmelder dig forårets Psykiatridage..

Depression omtales ofte som den nye folkesygdom i Danmark. På forårets Psykiatridage vil vi i løbet af to dage komme vidt omkring begrebet og dykke ned i, hvorfor så mange mennesker i Danmark får en depression. Dygtige fagpersoner vil fortælle om forskellen mellem de forskellige typer af depression – og om hvornår man bare er almindeligt trist, og hvornår man har en egentlig depression.

Du vil desuden blive klogere på, hvad det vil sige at have en bipolar sindslidelse – det man tidligere kaldte at være maniodepressiv – og hvordan det påvirker den enkelte. Endelig vil der være oplæg med overskrifter som selvmordsforebyggelse, mænds tegn på depression, mindfulness-baseret terapi, depressionens påvirkning af den enkeltes kognitive funktioner.

Som altid på Psykiatridagene vil de faglige oplæg blive krydret med personlige beretninger fra personer, der selv har oplevet depression.

Tid: Torsdag den 2. maj og fredag den 3. maj

Sted: DGI-huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle

Pris: 1650 kr. for begge dage. 900 for en enkelt dag.

Tilmelding: Via Psykiatrifondens hjemmeside

 


Siden er sidst opdateret 29-3-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk