Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 24. september - At være pårørende i psykiatrien: Muligheder og udfordringer

Tirsdag den 24. september - At være pårørende i psykiatrien: Muligheder og udfordringer

Som pårørende til et menneske med psykisk sygdom er man en vigtig person, både for patienten og for personalet, som behandler den syge. Men af flere forskellige grunde kan samarbejdet mellem psykiatrien og de pårørende i det daglige støde på knaster og udfordringer.

Patientvejleder Henriette Markman Helberg vil fortælle om pårørendes muligheder i forhold til dialog/kommunikation med behandlingssystemet samt komme ind på, hvilke muligheder pårørende har for hjælp, hvis de synes, de løber panden mod en mur.

EN AF OS-pårørendeambassadør Linda Louise Jensen vil dele sine erfaringer om, hvordan man som pårørende navigerer i forhold til afdelingen og de udfordringer, der kan være i samarbejdet samt fortælle om, hvor man kan hente hjælp og sikre sin egenomsorg.

Sted Sygehus Sønderjylland, Sydvang 3, Bygning F, 1. sal, 6400 Sønderborg

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding  

Arrangør SIND Sønderborg, Bedre Psykiatri Sønderborg og PsykInfo Sønderborg


Siden er sidst opdateret 26-9-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk