Gå til indhold

PsykInfo - Psykiatrisk InformationscenterTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilSEPTEMBER 2019pilOnsdag den 4. september - Seksuelle overgreb i barndommen

Onsdag den 4. september - Seksuelle overgreb i barndommen

Seksuelle overgreb i barndommen trækker mange spor ind i voksenlivet. Der er både sket et fysisk og psykisk overgreb: kroppens grænser bliver invaderet, samtidig med at der sker et brud på den grundlæggende tillid hos barnet.

Voksne bør passe på én og være til at stole på, ikke nogle der volder smerte, skyld og skam. Senfølger efter overgreb er ofte usynlige udenpå, men kan fylde alt inde i den, der hver dag kæmper med at få livet til at fungere. Flashbacks, mareridt eller søvnløshed er hverdagskost
for de fleste. Mange har desuden angst eller depression, og en del kæmper med spiseforstyrrelser eller anden selvskadende adfærd. Selvmordsforsøg eller personlighedsforstyrrelser er også ofte forekommende hos senfølgeramte.

Psykolog og centerleder Camilla Carlsen Bechsgaard, Center for Seksuelt Misbrugte - CMS Syd Behandlingssektion Odense, fortæller om senfølger efter overgreb og hvilke konsekvenser, det kan have for den enkeltes liv.

Sted Stoppestedet, Sjællandsgade 46, st. th., 7000 Fredericia

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding  

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 5-9-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk