Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTorsdag den 24. oktober - Personlighedsforstyrrelser og medfølelsesfokuseret terapi

Torsdag den 24. oktober - Personlighedsforstyrrelser og medfølelsesfokuseret terapi

Når personlighedsstrukturen er skrøbelig, kan personligheden blive forstyrret, dvs. fungere på en måde, så personens adfærd styres af impulser og følelser frem for fornuft. Når dette står på over lang tid, er der tale om en personlighedsforstyrrelse.

Sygeplejerskerne Lisa Bay og Ditte Sønderhousen fra Lokalpsykiatri Svendborg fortæller om de forskellige typer af personlighedsforstyrrelser og de behandlingsmuligheder, der tilbydes i Lokalpsykiatrien Svendborg.

Hør også om en af de nyeste terapiformer: Medfølelsesfokuseret terapi (Compassion Focused Therapy). En terapiform som har særligt fokus på, hvordan selvkritiske tanker kan fastholde et menneske i angst, vrede og depressive symptomer. Metoden er udviklet af professor Poul Gilbert og tager udgangspunkt i en kombination af nyere hjerneforskning, evolutionsteori, tilknytningsteori og buddhistisk praksis med at træne medfølelse.

Sted Det gamle rådhus, Mellemgade 15, 5600 Faaborg

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding  

Arrangør PsykInfo Svendborg


Siden er sidst opdateret 25-10-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk