Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTorsdag den 10. oktober - SINDETS DAG: Mathilde Falch - FULDT BOOKET!

Torsdag den 10. oktober - SINDETS DAG: Mathilde Falch - FULDT BOOKET!

FULDT BOOKET!

Kom med til en nærværende “Fortællekoncert” med sangskriver Mathilde Falch. En personlig beretning om at overkomme modstand, komme ud af psykisk sårbarhed og misbrug, om at finde sig selv og glæden og om at forsøge at give håbet videre.

Da hun er 16 år, udvikler Mathilde Falch en alvorlig spiseforstyrrelse og begynder at misbruge alkohol og stoffer og cutte sig selv. Hun bliver indlagt på psykiatrisk hospital i seks måneder. Da hun udskrives, flytter hun i egen lejlighed med sin guitar og sit keyboard. Fyldt med ny livslyst begynder hun at dele sine følelser og tanker i sange, der på ingen måde lægger fingre imellem. I dag er hun kommet ud på den anden side og har lært at håndtere sin svære fortid.

Under beretningen spiller Mathilde noget af sin smukke og følsomme musik, som for hende har været en vej til at kæmpe sig igennem det svære i livet.

Sted Sundhedshuset Vejle, Auditoriet, Vestre Engvej 51, Indgang B, 7100 Vejle / Hent plakat

Tid 19.00 - 21.00 - Dørene åbnes kl. 18, hvor publikum kan besøge foreningernes stande

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding  

Arrangør IFS Vejle Kommune, Bedre Psykiatri Vejle, SIND Vejle, LAP Vejle, OCD-Foreningen Vejle, AngstForeningen, Depressionsforeningen, Vejle Kommune og PsykInfo Region Syddanmark  


Siden er sidst opdateret 11-10-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk