Gå til indhold

PsykInfo - Psykiatrisk InformationscenterTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilOKTOBER 2019pilOnsdag den 9. oktober - SINDETS DAG - Filmfestival: Don´t Fear the Weird

Onsdag den 9. oktober - SINDETS DAG - Filmfestival: Don´t Fear the Weird

For første gang indgår PsykInfo i den landsdækkende filmfestival, ”Don’t Fear the Weird”. Filmfestivalen består af kommercielle film og brugerproducerede film, musik, personlige beretninger og foredrag.

Festivalen stiller skarpt på psykisk sygdom på film og i virkelighedens verden og ønsker at nedbryde de fordomme og tabuer, der fortsat kan være om psykisk sygdom.

Programmet er delt op i to halvdele:

Kl. 14.00 – 17.00:

Her vil der være brugerproducerede film, personlige beretninger og musik. Pris 25 kr.

 

Kl. 18.00 – 21.00:

Filmen ”Kunsten at græde i kor” vises med introduktion af forfatteren bag filmen Erling Jepsen. Pris 80 kr.

Erling Jepsen er en af landets mest læste forfattere med sine underholdende og dramatiske bøger. De fleste kender nok især “Kunsten at græde i kor” og “Frygteligt lykkelig”, som også blev filmatiseret.

Erling Jepsen holder foredrag om sit forfatterskab, der bygger på oplevelser under hans temmelig specielle opvækst i Gram og omegn. Den har givet stof til tragikomiske skildringer af alvorlige emner som incest, fortielse og psykiske lidelser, som man netop kan opleve i filmatiseringen af "Kunsten at græde i kor". Erling Jepsen opfatter sin rolle som en budbringer om de hemmeligheder, folk i det virkelige liv ofte vælger ikke at tale om.

Alt i alt mener han ikke, at man mister ret meget ved at røbe hemmeligheder. Tværtimod kunne flere fortælle mere, uden at nogen ville dø af det.

Efter foredraget vises filmen ”Kunsten at græde i kor”, som har vundet adskillige priser - heriblandt Robert- og Bodilprisen for bedste danske film.

Sted Nicolai Bio, Skolegade 2 B, 6000 Kolding

Tid 14.00 - 21.00

Tilmelding Billetterne bookes direkte hos Nicolai Bio via links herunder eller tlf. 7557 1871

Tilmelding til del 1 kl. 14 - 17

Tilmelding til del 2 kl. 18 - 21

Pris 25 kr. for 1. halvdel og 80 kr. for 2. halvdel

Arrangør Nicolai Bio og PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 16-8-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk