Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 1. oktober - Pernille Højmark - Sorg og selvmord - FULDT BOOKET!

Tirsdag den 1. oktober - Pernille Højmark - Sorg og selvmord - FULDT BOOKET!

FULDT BOOKET!
De fleste har oplevet at miste en person, der stod dem nær. Uanset om årsagen var selvmord, sygdom, ulykke eller alderdom, så følger der ofte en stor sorg med, som kan være svær at håndtere. Pernille Højmark har selv haft sorgen over at miste tæt inde på livet, idet hun i en alder af kun 13 år stod over for tabet af sin alkoholiske far, der havde begået selvmord.

Pernille Højmark fortæller om, hvordan sorg føles, hvordan påvirker den os, og hvordan skal vi håndtere den? Pernille italesætter det tabubelagte emne selvmord, da hun allerede som en ung pige pludselig skulle tage kampen med sorgen, selvbebrejdelsen og de mange spørgsmål, der følger med, når en person, man har kær, vælger at tage sit eget liv.

Som 21-årig blev Pernille forældreløs, da hendes mor gik bort efter tre år med sygdom. Pernille har fortalt om sit tab og sin sorg i DR-dokumentaren “Min fars farvel”, og i foredraget uddyber hun de følelser og store omvæltninger, som hun har gennemgået i sit liv som følge heraf.

Sted Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH), J.B. Winsløws Vej 18, 5000 Odense

Tid 19.00 - 20.30 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 ellerTilmelding  

Arrangør PsykInfo Odense


Siden er sidst opdateret 2-10-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk