Gå til indhold

PsykInfo - Psykiatrisk InformationscenterTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilNOVEMBER 2019pilTirsdag den 5. november - Tilbud til patienter og pårørende i psykiatrien

Tirsdag den 5. november - Tilbud til patienter og pårørende i psykiatrien

Er du patient, tidligere patient eller tæt på et menneske med psykisk sygdom? Så mød op til denne dag, der står særligt markeret omkring tilbud til patienter og pårørende i psykiatrien og få information om de kommunale og regionale tilbud i din kommune.

Arrangementet er et tilbud til dig, der har en psykisk sygdom eller er tæt på et menneske med psykisk sygdom, som f.eks. pårørende.

Der vil være musik og sang v. Signe Marie Olsen: ”Musik med indsigt”. Derudover vil Signe Marie inddrage egne oplevelser og erfaringer som patient i psykiatrien.

På dagen vil der være diverse stande: Bedre Psykiatri vil være repræsenteret fra Middelfart, Nordfyn og Assens, samt Røde Kors, SIND m.fl. ligesom tilbud fra Middelfart, Nordfyn og Assens Kommuner vil være repræsenteret.

Sted Caféen, Psykiatrisk Afdeling Middelfart, Østre Hougvej 70, 5500 Middelfart

Tid 19.00 - 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Middelfart 


Siden er sidst opdateret 6-11-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk