Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilFEBRUAR 2020pilOnsdag den 26. februar - Senfølger af seksuelle overgreb

Onsdag den 26. februar - Senfølger af seksuelle overgreb

Senfølger er de fysiske, psykiske, følelsesmæssige og sociale konsekvenser af seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen.

Helle Cleo Borrowmann er formand for Landsforeningen Spor for senfølgeramte voksne. Hun vil fortælle om, hvordan man kan arbejde med senfølger af seksuelle overgreb, hvor selvskade ofte ses som en mestringsstrategi. Foreningen Spor arbejder bl.a. for at sammenhængen mellem traumer i barndommen og konsekvenserne i voksenlivet synliggøres og anerkendes.

Der vil være en personlig beretning af Mette Wolfram fra Spor, der har oplevet seksuelle overgreb og svigt i sin barndom, hvilket har haft store konsekvenser for hendes liv. Hun har oplevet meget svære senfølger, som hun i en periode har forsøgt at mestre med selvskade. Hun har i de senere år fået behandling i psykiatrien og har nu håb om at blive helt rask. Hun vil fortælle om sine oplevelser, om selvskadens ”logik” og om betydningen af at blive behandlet som menneske frem for diagnose.

Sted Tingstedet, Søndersø Rådhus, Vesterled 8, 5471 Søndersø

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Middelfart


Siden er sidst opdateret 13-1-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk