Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMARTS 2020pilTorsdag den 26. marts - Når et barn ikke kommer i skole

Torsdag den 26. marts - Når et barn ikke kommer i skole

Skolefravær er et stigende problem og der er sjældent en simpel forklaring eller årsag til, at en elev ikke kommer i skole. I dag er man heldigvis mere opmærksom på, at årsagerne kan være komplekse og varierende.

At gå i skole handler ikke kun om det faglige og det at lære, men i høj grad også om trivsel og identitetsdannelse. Konsekvenserne af for meget skolefravær kan således være store for eleven. Gennem snart 4 år har Projekt Tilbage Til Skole arbejdet med børn og unge, som har svært ved at komme i skole. Projektet har været forankret i Børne- og Ungdomspsykiatrien og har haft tæt samarbejde med både familierne, skolerne og familieafdelingerne.

Socialrådgiver Dorthe Borup Laugesen og sygeplejerske Jane Dahm tager afsæt i erfaringer fra projektet og vil belyse de forskellige årsager og funktioner bag skolefravær samt give bud på, hvordan man både som familie og fagperson kan støtte barnet/den unge tilbage til en stabil skolegang.

Sted Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør Bedre Psykiatri Sønderborg, SIND Sønderborg og PsykInfo Sønderborg


Siden er sidst opdateret 31-1-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk