Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMARTS 2020pilTirsdag den 24. marts - Compassion: Lær at leve med svære følelser

Tirsdag den 24. marts - Compassion: Lær at leve med svære følelser

OBS: 
Arrangementet er aflyst: For at begrænse mulig spredning af coronavirus er det besluttet at aflyse alle PsykInfo’s arrangementer i resten af marts. Arrangementet vil muligvis blive rykket til et senere tidspunkt. Hold øje med vores hjemmeside.

Compassion-træning handler om at blive opmærksom på, at man selv eller en anden oplever noget svært og mærker et ønske eller motivation til at lindre den lidelse. Compassion-træningen giver os redskaber til at rumme de svære følelser, som vi alle oplever.

Autoriseret psykolog Nanja Holland Hansen vil fortælle om det 8-ugers Compassion Cultivation Training (CCT), som blev udviklet ved Stanford University. Hun vil også fortælle om forskningen omkring denne type af træning for pårørende til mennesker med en psykisk lidelse.

Nanja Holland Hansen har arbejdet som psykolog ved Stanford University, hvor hun blev nysgerrig på compassion-træningen og CCT-kurset. Da hun flyttede hjem til Danmark begyndte hun at undervise og forske ved Aarhus Universitet i metoden målrettet pårørende til mennesker med en psykisk lidelse.

Sted Stoppestedet, Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 20-3-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk