Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMARTS 2020pilTirsdag den 24. marts - Angst

Tirsdag den 24. marts - Angst

OBS: 
Arrangementet er aflyst: For at begrænse mulig spredning af coronavirus er det besluttet at aflyse alle PsykInfo’s arrangementer i resten af marts. Arrangementet vil muligvis blive rykket til et senere tidspunkt. Hold øje med vores hjemmeside.

Angst er en af de mest almindelige psykiske sygdomme i Danmark. Alligevel bliver den ikke altid opdaget. Det skønnes at ca. hver 5. dansker på et tidspunkt i livet rammes af en eller anden form for angst. Angsten kan blive meget begrænsende for, hvordan ens hverdag kan
forløbe, relationerne til andre og ens arbejds-, skole- og fritidsliv.

Specialsygeplejerske i psykiatri Lone Beck, Lokalpsykiatri Tønder, vil denne aften fortælle om de forskellige former for angst, symptomerne, årsagerne og behandlingen heraf med udgangspunkt i den kognitive tilgang. Lone Beck har 20 års erfaring i at arbejde med angstpatienter og vil inddrage viden omkring, hvordan man selv kan arbejde med angsten, og hvordan familien kan støtte op omkring den angstramte.

EN AF OS-ambassadør Marie Knudsen vil efterfølgende fortælle sin personlige beretning om at have angst tæt inde på livet.

Sted Sygehus Sønderjylland, Auditoriet, indgang B, Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Aabenraa


Siden er sidst opdateret 20-3-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk