Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMARTS 2020pilOnsdag den 18. marts - Angst

Onsdag den 18. marts - Angst

OBS: 
Arrangementet er aflyst: For at begrænse mulig spredning af coronavirus er det besluttet at aflyse alle PsykInfo’s arrangementer i resten af marts. Arrangementet vil muligvis blive rykket til et senere tidspunkt. Hold øje med vores hjemmeside.

Hver femte dansker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af angst. Ikke alle lige hårdt, men tallet er højt. Angst er en sygdom med store konsekvenser - både for den enkelte, for de pårørende og for samfundet. Heldigvis findes der gode behandlingsmuligheder.

Angsttilstande dækker over de mest almindelige angstlidelser som socialfobi, agorafobi, enkeltfobi, panikangst, generaliseret angst og OCD. Angsten er typisk længerevarende, det føles måske som om, den altid har været der, og typisk har den ikke én bestemt årsag.

Psykolog Mathias Christensen, Lokalpsykiatri Middelfart, holder oplæg om angst. Han vil komme ind på årsager til angst og de forskellige symptomer. Han vil fortælle om behandlingsmuligheder, hvordan omgivelserne kan hjælpe, og hvad man selv kan gøre. Ved at følge den rette behandling kan de fleste komme til at leve et godt liv og være i arbejde.

En EN AF OS-ambassadør vil efterfølgende fortælle om sit liv med angst.

Sted Psykiatricenter Vestervangen, Vestervangen 100, 5690 Tommerup

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Middelfart


Siden er sidst opdateret 20-3-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk