Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMARTS 2020pilMandag den 16. marts - FILM & PSYKE: Pigen, moderen og dæmonerne

Mandag den 16. marts - FILM & PSYKE: Pigen, moderen og dæmonerne

OBS: 
Arrangementet er aflyst: For at begrænse mulig spredning af coronavirus er det besluttet at aflyse alle PsykInfo’s arrangementer i resten af marts. Arrangementet vil muligvis blive rykket til et senere tidspunkt. Hold øje med vores hjemmeside.

EN AF OS- ambassadør Heidi Toft, mor, tidligere socialrådgiver og ramt af psykisk lidelse introducerer filmen, der både er illustrerende og måske lidt stigmatiserende. Efter filmen er Heidi klar til at svare på spørgsmål.

Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn – i hvert tilfælde vække forundring. Men endnu mere undrende og skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem.

Den 8-årige pige, Ti, bor alene med sin mor Siri, der lider af skizofreni og ser dæmoner. I skolen siger pigen, at alt går fint, men for at overleve må hun bruge både sin fantasi og sine minder om mosteren, Tamara. Pigen indser, at hun bliver nødt til at kæmpe mod dæmonerne.

Filmen er baseret på instruktør Suzanne Ostens egen opvækst og beretter om et barns kærlighed og loyalitet til sin mor - uanset hvordan hun er. Hun siger selv: ”Da jeg var lille, var der ingen som forstod, hvad jeg måtte igennem. Mindst af alle mig selv.”

Sted Brørup Bio, Nørregade 22, 6650 Brørup

Tid 18.30 – 21.30 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør Bedre Psykiatri Billund/Grindsted og PsykInfo Esbjerg/Brørup/Varde


Siden er sidst opdateret 20-3-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk