Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMARTS 2020pilTorsdag den 12. marts - Angst

Torsdag den 12. marts - Angst

OBS: 
Arrangementet er aflyst: For at begrænse mulig spredning af coronavirus er det besluttet at aflyse alle PsykInfo’s arrangementer i resten af marts. Arrangementet vil muligvis blive rykket til et senere tidspunkt. Hold øje med vores hjemmeside.

Alle mennesker kan opleve angst. For mange er angsten noget, man måske kæmper lidt med fra tid til anden, og måske kommer angsten i vejen for nogle af de ting, man egentlig gerne vil i sit liv. For nogle fylder angsten så meget, at man kan betegne det som en sygdom – en såkaldt angstlidelse.

Psykolog Kristian Kastorp fra Lokalpsykiatri Vejle har i mange år arbejdet med angstlidelser i psykiatrien. Han vil i dette foredrag fortælle om den normale angst og den sygelige angst. Få indsigt i hvad der kendetegner de forskellige angstlidelser, og hvordan man skelner mellem normal og sygelig angst. Med udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi fortæller Kristian Kastorp om, hvad der vedligeholder angstlidelser og kommer også omkring de væsentligste principper i behandlingen af angstlidelser.

Sted Sundhedshuset, Lokalpsykiatrien, Vestre Engvej 51, Indgang B, 5. sal, 7100 Vejle

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 20-3-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk