Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMAJ 2020pilTorsdag den 28. maj - Jeg bliver 18 om lidt, jeg har en psykisk sygdom. Hvad gør jeg?

Torsdag den 28. maj - Jeg bliver 18 om lidt, jeg har en psykisk sygdom. Hvad gør jeg?

Mange spørgsmål kan melde sig, når man fylder 18 år, bliver myndig og skal stå med ansvaret. Spørgsmålene bliver ikke færre, hvis man samtidig har en psykisk sygdom.

Trine Bredal Rosenbæk, leder af Ungeafdelingen Billund Kommune, fortæller om overgange i ungdomslivet i almindelighed og i forhold til hjælp fra forskellige institutioner. Hvordan skal unge forholde sig til lovgivning, rettigheder, udfordringer, muligheder og begrænsninger i forhold til pårørende og samarbejdspartnere ved overgangen fra ung til myndig.

Ungeafdelingen i Billund Kommune har ansvaret for – de fleste – unge i alderen 15-30 år (der er enkelte undtagelser). Det betyder, at de tænker overgangene lidt anderledes, om end det jo fortsat er samme lovkompleks, hvor det 18. år er afgørende.

PsykInfo-konsulent Lars Nielsen bistår med viden om at være patient og pårørende i forhold til behandling og samarbejde – muligheder og begrænsninger.

Sted Billund Rådhus, Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør Bedre Psykiatri Billund-Grindsted og PsykInfo Esbjerg/Brørup/Varde


Siden er sidst opdateret 20-3-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk