Gå til indhold
PsykInfos logo med tulipaner i midtenTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilMAJ 2020pilMandag den 18. maj - Mænd og depression

Mandag den 18. maj - Mænd og depression

Depression er en psykisk sygdom. Den viser sig ved, at man er vedvarende nedtrykt, har nedsat lyst og interesse, nedsat energi og er mere træt end normalt.

Depression er en sygdom, som ikke skyldes dovenskab, personlig svaghed eller mangel på evne til at tage sig sammen. Ting, som tidligere ville gøre én i godt humør og glad, er nu ligegyldige og tomme. 3-5 % af den danske befolkning har depression. Langt de fleste mennesker kommer sig, men har man først haft en depression, er der øget risiko for senere at få depressioner igen. Det påstås, at mænd bliver lettere diagnosticeret for noget de gør – en adfærd – end for, hvordan de har det. Psykolog Lars Didriksen, Lokalpsykiatri Varde, fortæller på lun, faglig og underholdende vis om mænds depression.

EN AF OS-ambassadør Gudrun Arnborg og hendes mand Niels-Jørn Gadeberg fortæller om deres liv med depression i familien. Gudrun som pårørende og Niels-Jørn som depressionsramt.

Sted Brørup Bio, Nørregade 22, 6650 Brørup

Tid 18.30 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding 

Arrangør Depressionsforeningen Esbjerg og PsykInfo Esbjerg/Brørup/Varde


Siden er sidst opdateret 20-3-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk