Gå til indhold
Logo og navnetræk for PsykInfo i Region Syddanmark samt kastanjer og efterårsblade fra træerne i midtenTil forsiden

 

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilSEPTEMBER 2020pilTirsdag den 22. september - NATUR & PSYKE: Naturens helbredende kræfter

Tirsdag den 22. september - NATUR & PSYKE: Naturens helbredende kræfter

Naturen er noget af det hotteste lige nu i erhvervslivet og i sundhedssektoren – fordi naturen er det stærkeste redskab, vi har imod stress og stressrelaterede sygdomme.

Hvad kan vi lære af jæger-samlerkulturen i forhold til vores moderne liv? Hvordan kan vi ændre vores liv fra et stressende hamsterhjul til et liv med større nærvær og glæde? Hvordan kan begrebet ’woodcraft’ og æstetisk sansning af naturen bruges til at få os til at føle os trygge, til at finde tilbage til os selv, til behandling og til at tænke kreativt og nyskabende?

Aftenens oplægsholder er forsker og naturvejleder Simon Høegmark, som i mange år har formidlet om naturen og naturens helbredende kræfter. Han har igennem sin forskning gjort naturens positive påvirkning på mennesket til sit speciale.

Sted Ørkildskolen, afd. Byen, Aula, Skolegade 2, 5700 Svendborg

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding LOF Sydfyn via www.lof.dk/sydfyn eller tlf. 23 861 869

Arrangør LOF Sydfyn og PsykInfo Svendborg


Siden er sidst opdateret 31-8-2020

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk