Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af en sø ved solopgang.Til forsiden

 

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilSEPTEMBER 2021pilOnsdag den 22. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage

Onsdag den 22. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage

Plakat Natur & Psyke Svampetur i Frøslev Plantage sep 2021Forskning viser, at når vi opholder os i naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Naturen giver os en pause fra alle de indtryk, muligheder og valg, som findes i vores almindelige dagligdag.

Naturvejleder Benny Jensen og svampekyndige Inger og Erik Kaxe tager deltagerne med på svampetur i et nyt plantageområde i skovene omkring Frøslevlejren. Vi skal igen på jagt efter de spiselige svampe som foranderlig skelhat, rabarber-parasolhat, brunstokket rørsvamp og er vi heldige, så finder vi den store rørhat Karl Johan, som sidste år fyldte vores kurve til bristepunktet. De giftige svampe, som der findes flest af, står smukt i skovbunden, og dem vil der blive rig mulighed for at navnebestemme og beundre.

Medbring kurv og en lille kniv. Som afslutning vil der blive mulighed for at nyde jeres medbragte drikkevarer, og de svampekyndige guider vil sortere alle svampene, inden de kan tages med hjem. Der vil også blive mulighed for at få nogle gode opskrifter til tilberedningen.

Sted P-pladsen ved Frøslevlejren, Lejrvejen, 6330 Padborg

Tid 13.00 – ca. 15.30

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding til arrangement i PsykInfo

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 23-9-2021

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring