Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af en sø ved solopgang.Til forsiden

 

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilSEPTEMBER 2021pilTorsdag den 9. september - Hjælper gåture og gulerødder mod overvægt?

Torsdag den 9. september - Hjælper gåture og gulerødder mod overvægt?

At leve sundt er svært, men hvis man er ramt af psykisk sårbarhed, kan det være endnu sværere. Mange tager på i vægt, når de får medicin for psykiatriske lidelser. Det kan betyde, at man foruden kampen mod sin sygdom også skal kæmpe med overvægt og følgerne deraf.

EN AF OS-ambassadør Vibeke Andersen fortæller om, hvordan hun i forbindelse med den medicinske behandling for sin psykiske lidelse fik problemer med overvægt. Tanker om motion og kost var ikke en del af Vibekes hverdag, og hun søgte derfor hjælp hos sygeplejerske Ellen Haue. Vibeke vil komme ind på, hvad der gjorde, at hun formåede at tabe sig, bibeholde vægttabet og indflydelsen på hendes humør.

Ellen Haue har som sygeplejerske i en lægepraksis stor erfaring fra samtaler med patienter om, hvorledes medicin kan påvirke vægten, og hvordan kost og motion kan skabe ændringer. Det handler ikke om, at ”man skal tage sig sammen”, men om hvad der virker. Ellen vil komme med konkrete bud på, hvad der kan hjælpe på overvægt.

Sted Auditoriet, Sygehus Sønderjylland, Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding til arrangement i PsykInfo

Arrangør SIND Aabenraa, Bedre Psykiatri Aabenraa/Tønder og PsykInfo Aabenraa


Siden er sidst opdateret 10-9-2021

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring