Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoEfterårskalenderen er klar
10. august 2016
Så er den nye kalender for efteråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 12. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
Nyt landsdækkende site om mental sundhed for unge i alderen 13-20 år
9. august 2016
På Mindhelper.dk kan unge få viden og råd til at håndtere alt fra kærestesorger og mobning til depression og spiseforstyrrelser. Teamet bag Mindhelper knokler med at få sitet ud til de unge, men vil rigtigt gerne have din hjælp.
Unges bud på bedre trivsel
8. august 2016
I rapporten "Unges bud på bedre trivsel" fortæller elever fra 20 af Region Syddanmarks produktionsskoler, erhvervsskoler og gymnasiale uddannelser om de problematikker, som sætter de unges mentale trivsel under pres i hverdagen.
Torsdag den 29. september - Dobbeltdiagnoser: Behandlingstilbud til mennesker med misbrug og psykiatrisk lidelse
23. juli 2016
I efteråret 2014 blev der indgået samarbejdsaftale mellem Psykiatrien i Region Syddanmark og kommunerne om samarbejde vedrørende hjælp og behandling til mennesker med behandlingskrævende psykisk lidelse og misbrug - dobbeltdiagnoser.
Torsdag den 29. september - Nærvær
22. juli 2016
Hele Danmark så med, da DR sendte dokumentarserien ”Rebellen fra Langeland” med Ole Sørensen. Nu er han på banen med et inspirerende foredrag om relationer, sundhed og brugerindflydelse suppleret med anekdoter fra hverdagen.
Torsdag den 29. september - Pårørendecafé: Tag dig så sammen, skat!
22. juli 2016
I pårørendecaféen vil der blive mulighed for at træffe ligesindede og få mere at vide om de dilemmaer, man kommer til at være i som nærmeste pårørende.
Lørdag den 1. oktober - De frivillige foreningers dag
21. juli 2016
PsykInfo Svendborg bakker op om det kæmpe arbejde, de frivillige foreninger udfører. Det gør vi blandt andet ved at være en del af den stand, som foreningerne Bedre Psykiatri og SIND har på Torvet i Svendborg.
Tirsdag den 4. oktober - At leve et langt liv med skizofreni
20. juli 2016
Det er kun mindretallet af mennesker med skizofreni, som når at leve til høj alder. Den gennemsnitlige forventede levetid er nemlig 15-20 år kortere end den almene befolknings. Dette skyldes primært fysiske lidelser, som hjertekar- og lungesygdomme.
Onsdag den 5. oktober - Psykisk sygdom rammer ikke kun den enkelte - alle pårørende rammes
19. juli 2016
Som en del af Region Syddanmarks Patient- og Pårørendepolitik tilbyder Psykiatrisk Afdeling Aabenraa løbende pårørendeundervisning. Det afholdes som en åben gruppe, hvor generelle temaer inddrages efterhånden, som de melder sig hos deltagerne.
Onsdag den 5. oktober - SØVN & PSYKE: Konkrete tips til en bedre søvn
19. juli 2016
Foredraget sætter fokus på søvnens betydning og giver deltagerne fif med hjem til hovedpuden og til at styrke den mentale sundhed.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk